Wie zijn wij?

Ruim 25 jaar geleden zijn wij begonnen als leverancier van luiers en babydoekjes aan kinderdagverblijven en drogisterijgroothandels in de Benelux. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeftes van de klant en hierop in te spelen, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier met meer dan 900 producten en meer dan 1000 klanten. Speerpunten van Sweetcare zijn hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen en een uitstekende klantgerichte service.

Het merk Sweet Care
In de loop der jaren hebben wij ruime expertise opgedaan op gebied van productontwikkeling, waardoor we een reeks producten in eigen beheer hebben ontwikkeld onder het merk Sweet Care. Dit hebben wij gedaan op basis van de ervaringen van de kinderdagverblijven. De professionals die daar werkzaam zijn en de ouders van de kinderen zijn voor ons steeds de belangrijkste input geweest voor het verder ontwikkelen en verbeteren van onze producten.

Het meest sprekende voorbeeld is onze eigen serie ecofriendly baby- en kinderluiers. Een hypoallergeen, nagenoeg fluffless product met 80% minder houtvezel en 90% minder chemische lijm ten opzichte van andere gangbare luiers. Samen met een innovatief, gepatenteerd absorptiesysteem, een perfecte pasvorm en minimale kans op geïrriteerde billetjes hebben we een optimum bereikt van duurzaamheid en draagcomfort.

Naast de ecofriendly luiers zijn er van het merk Sweet Care babydoekjes, wegwerpwashandjes, luierzakjes, desinfecterende handgel en wattenproducten. Al onze producten worden geproduceerd bij ISO-gecertificeerde fabrieken en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygiënenormen.

Onze klanten
Wij leveren aan de kinderopvang, scholen, drogisterijen en apothekers, zorginstellingen, babyspeciaalzaken, schoonheids- en kapsalons, sportscholen en groothandels.

Ons assortiment
Naast onze eigen luiers en verschoningproducten leveren wij een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten, huishoudelijke en schoonmaakproducten, papierwaren en producten op gebied van EHBO en veiligheid, eten, drinken, slapen en hygiëne. Onze focus ligt op non-foodproducten (m.u.v. baby- en peutervoeding). Voor foodproducten hebben wij een samenwerking met diverse foodleveranciers. U kunt hiervoor altijd de mogelijkheden met ons bespreken.

Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
De productie van de Sweet Careproducten vindt volledig plaats in Europa. Dit maakt dat we voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen en voortdurend directe controle kunnen uitoefenen op de kwaliteit van onze producten. Doordat wij deze producten in eigen beheer voeren en voor het overige assortiment de producten veelal direct van de fabrikant betrekken, kunnen wij deze tegen scherpe prijzen leveren.

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord
Een belangrijk uitgangspunt van Sweetcare is de liefdevolle zorg voor mens én milieu. Wij streven continu naar een zo duurzaam en maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Zo zijn onze producten gemaakt van duurzame materialen en grondstoffen en worden ze op de minst milieubelastende wijze geproduceerd. Door gebruik te maken van economische verpakkingen en te leveren volgens een vast bezorgschema hoeven onze vrachtwagens minder vaak de weg op, waarmee we de CO2-uitstoot verlagen. Ook in ons magazijn werken wij op duurzame wijze. Alle verpakkingsmaterialen worden hergebruikt of gerecycled en al het afval wordt gescheiden. Overschotten van producten leveren wij aan Rotarians en doneren wij aan liefdadigheidsinstellingen. Zo wordt er niets verspild!

Klantgerichte service
Een uitstekende klantgerichte service is voor Sweetcare vanzelfsprekend. Wij werken met korte lijnen, waardoor wij flexibel zijn en makkelijker aan uw wensen tegemoet kunnen komen. Onze chauffeur levert uw bestelling tot in de voorraadkast. Bestellen gaat eenvoudig via onze bestelshop speciaal voor onze afnemers. Wij denken continu met onze klanten mee. Bent u op zoek naar een product dat niet in onze bestelshop voorkomt? U kunt dit altijd bij ons aanvragen. Ook andere suggesties zijn welkom.

Klant worden?
Bent u een organisatie en wilt u bij ons bestellen? Vult u dan het aanvraagformulier in. Na controle van uw gegevens ontvangt u van ons de inloggegevens van onze bestelshop, waarna u direct bij ons kunt bestellen. Wilt u liever eerst meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Vult u dan het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@sweetcare.nl of neem telefonisch contact op via tel 0299-405 390.

Consumenten
Bent u een consument en wilt u de Sweet Care producten bestellen? U kunt onze producten bestellen via uw drogist of apotheek of online via bol.com.

If you care, take Sweet Care